Työvaatevuokraus

Työvaate on yrityksen käyntikortti

Puhtaat, edustavat ja työtehtävän mukaiset asut kertovat yrityksen tavasta toimia ja palvella asiakkaitaan. Ilmeeltään yhtenäiset ja hyvännäköiset työvaatteet lisäävät työssä viihtymistä, luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja korostavat ammatti-identiteettiä. Vaatetuksen kautta yritys viestii itsestään ja toiminnastaan niin asiakkailleen kuin omille työntekijöilleen.

Työ sanelee työvaatteen mallin ja materiaalin. Mallistona käytämme kaikkien tunnettujen työvaatteiden valmistajien mallistoja. Autamme myös saamaan työvaatteisiin logot ja nimet paikoilleen.

Palvelualojen tehtävissä korostuvat tyylikkyys ja muodikas ulkonäkö.

Teollisuuden työvaatteilta vaaditaan käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. Elektroniikka- ja lääketeollisuudessa työvaatteiden tehtävä on suojata myös työn kohdetta.

Suojavaatteiden tärkein tehtävä on suojata työntekijää. Tarjoamamme suojavaatteet täyttävät EU:n henkilösuojaindirektiivin vaatimukset. Seuraamme vaatteelle asetettua pesukertojen määrää. Tämä on tärkeää esim. huomiovaatteilla, joille standardi lupaa vain tietyn määrän pesukertoja, jotta vaatteen ominaisuudet säilyttävät standardin vaatimukset. Suunnittelemme ja toteutamme myös yrityskohtaisia työvaatteita.

Työntekijälle hyvä työvaate on henkilökohtainen asu, hyvin istuva, ajanmukainen, suojaava ja käyttötarkoitukseensa sopiva. Mallistomme jokainen vaate on suunniteltu ammattikäyttöön ja testattu kestämään kulutusta ja pesua. Työvaatteen väri- ja mallivalinnoilla voi tukea yrityksen yleistä ilmettä. Yksilöllisyyttä työvaatteeseen saa brodeeratuilla nimikoinneilla ja yrityksen omilla tunnuksilla.

Laatupesu on työvaatteiden asiantuntija, joka huolehtii työvaatteiden hankinnasta ja hoidosta asiakkaidensa puolesta joustavasti, vaivattomasti ja taloudellisesti. Palveluun kuuluu suunnittelun ja hankinnan lisäksi työvaatteiden huolto: pesu, viimeistely, laadun varmistus, korjaaminen, uusiminen, merkkaus, nimikointi, logot,  pesuun nouto ja puhtaiden toimittaminen.
Voimme toimittaa yrityksen tiloihin myös käytännöllisen kaappijärjestelmän, jossa puhtaat työvaatteet odottavat käyttäjäänsä. Yritys voi keskittyä omaan osaamiseensa eikä työntekijän tarvitse huolehtia työvaatehuollosta vapaa-ajallaan.

 

Haluatko työvaatteet yrityksesi omalla logolla?

 

Lue lisää suojavaatteista