Pesulapalvelut

Hankala tahra tai vaikeasti viimeisteltävä vaate? Pidä vaatteet ja tekstiilit puhtaina ja huoliteltuina säännöllisellä pesulla ja ammattimaisella huollolla. Pesupalveluun kuuluu pesun lisäksi tahranpoisto tarvittaessa, sekä tekstiilin viimeistely silittäen tai prässäten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua molemmissa toimipisteissämme!

Kemiallinen pesu

Tyypillisiä kemiallisessa pesussa pestäviä tuotteita ovat miesten puvut, pikkutakit, housut, hameet ja leningit sekä kodintekstiileistä verhot, ryijyt ja raanut. Kemiallisen pesun valintaan vaikuttaa ensisijaisesti pestävän tuotteen materiaali.

lisätietoa kemiallisesta pesusta Lisätietoa

Emulsiopesu

Emulsiopesulla tarkoitetaan vedessä tapahtuvaa erikoispesua. Emulsiopesu sopii mm. neuleille ja keinonahkaisille tuotteille sekä juhlavaatteille, jotka sisältävät muovisia osia esim. paljetteja tai muita koristeita.

lisätietoa emulsiopesusta Lisätietoa

Vesipesu

Pöytäliinat, untuvatakit, kauluspaidat, petauspatjat, täkit ja tyynyt. Suuret ja pienet tuotteet laadulla ja ammattitaidolla.

Mattojen pesu

Käytämme mattojen pesuun yhteistyökumppaneitamme. Voit tuoda matot itse tai ota yhteyttä ja sovitaan kuljetuksesta. Pesun hinta riippuu maton materiaalin ja rakenteen mukaan määräytyvästä pesutavasta sekä koosta.

Tunnetko pesumerkit?

Tarkista

Paitapalvelu

Tuo likaiset ja nouda samalla puhtaat paidat tyylikkäässä paitapalvelun pukupussissa. Paitapalvelu on paitojen pesu- ja huoltopalvelu kuluttajille. Paitapalvelusopimus on henkilökohtainen ja sisältää asiakkaan kauluspaitojen pesun ja viimeistelyn Laatupesussa kiinteään viikkohintaan. Paitapalvelun hinta on 10,50 € / viikko riippumatta pesuun tuotujen paitojen määrästä, toimitusaika 1 viikko. Sopimuskausi on 6 kk. Saat käyttöösi Laatupesulta 2 kpl paitapalvelupusseja. Tuo pussissa likaiset paidat pesuun ja samalla saat edellisen viikon puhtaat paidat toisessa pussissa. Paidat merkataan kestomerkillä 3×1 cm paidanhelmaan nurjalle puolelle, jotta tunnistaminen pesulassa helpottuu.

Paitapalvelun pesupussiin voit laittaa pestäväksi myös muita asusteita kuten takkeja ja housuja. Näistä tuotteista veloitamme kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisen hinnan -10%. Asusteiden pesu laskutetaan seuraavan paitapalvelulaskun yhteydessä.

Otsonointi

Hajunpoisto eli otsoni-käsittely tuhoaa hajua aiheuttavat yhdisteet kuituihin vaikuttamatta. Otsonointi soveltuu hyvin palo- ja savuvahinkopyykeille sekä ummehtuneen kellarin hajun poistoon. Otsoni eli O3 koostuu kolmesta happiatomista ja on reaktiivinen hapettaja.

Lähes kaikki hajuja aiheuttavat aineet ovat pitkäketjuisia hiiliyhdisteitä ja otsoni vaikuttaa nopeasti pilkkomalla näitä hiiliketjuja. Hajusteilla voidaan koittaa peittää pahaa hajua lisäämällä uusia yhdisteitä vaatteeseen. Otsonointi ei peitä hajuja, vaan pilkkoo hajuja aiheuttavat yhdisteet ja poistaa ongelman alkulähteen.

Otsoni tuhoaa myös virukset, bakteerit, sienet ja homeet.

Hagerty -tekstiilipesurin vuokraus

Tekstiilipesurilla puhdistat helposti sohvanpäälliset ja autonistuimet sekä muut vaikeasti pestävät ja liikuteltavat tekstiilit. Liikuteltava pesuri kulkee helposti pyörillä tai kantaen ja pesurin vuokraan sisältyy käyttöön soveltuva pesuaine.

Tekstiilipesurilla tekstiili puhdistetaan suihkuttamalla pesuaineseosta tekstiilin pintaan, jonka jälkeen kosteus ja lika imetään pois.

Hinnasto

Vaatteet

TAKKI, puvun 19.00 €
TAKKI, reisi 22.80 €
TAKKI, polvi 29.40 €
TAKKI, nilkka 32.00 €
UNTUVATAKKI, kevyt 27.70 €
UNTUVATAKKI, reisi 33.20 €
HOUSUT, suorat 13.60 €
PUKU 32.60 €
PAITA 6.10 €
PAITA 5-9 kpl 4.50 €
LIIVI alk. 7,60 €
HAME alk. 14,60 €
HAME, erikois alk. 44,30 €
MEKKO alk. 23,90 €
MORSIUSPUKU alk. 74,80 €
SOLMIO 8.00 €
SOLMIO, silkki 10.40 €
KASTEPUKU 30.00 €

Kodintekstiilit

MATTO, puuvilla, konepesu 13,30 € / m2
MATTO, tasopesu 16,00 € / m2
MATTO, naru, nukka, paperi 20,00 € / m2
MATTO, aito, tuftattu, silkki 29,20 € / m2
RYIJY 28 € / m2
VERHOT 5,30 € / m2
PÖYTÄLIINA 10,30 € / jm
PÄIVÄPEITTO 1H 16.00 €
PÄIVÄPEITTO 2H 29.30 €
PETAUSPATJA 1H 27.00 €
PETAUSPATJA 2H 38.20 €
TÄKKI 1H 22.50 €
TÄKKI 1H, untuva 38.20 €
TYYNY 10.40 €
TYYNY, untuva 22.80 €
KILOPESU, min 3kg 5.65 €

Muut

TEKSTIILIPESURI, sis pesuaine alk. 57 € / vrk
KULJETUS, kaupunkialue 10.50 €

Hinnastossa esitetty hinnat yleisimmistä tuotteista. Täydellinen hinnasto nähtävillä toimipisteissämme.

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

OlEMME MUUTTANEET!

Uusi pesulamme on valmistunut osoitteeseen Pienen Neulamäentie 13, 70800 Kuopio. Kuninkaankadun myymälä jatkaa toimintaa normaalisti, palvellen arkisin klo 9-17.