Tietosuojaseloste

Tämä on Laatupesu Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 22.02.2021. Viimeisin muutos 22.02.2021.

1. Rekisterinpitäjä

Laatupesu Oy
Särkiniementie 5
70700 Kuopio
Y-tunnus: 0297669-9

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Asta Remes
laatupesu@laatupesu.fi
017-2880555

3. Rekisterin nimi

Laatupesu Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Laatupesu Oy:n asiakasrekisteriä hyödynnetään asiakassuhteiden ylläpitoon, kehittämiseen ja viestintään.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: 

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • organisaation nimi
  • y-tunnus
  • tilaustiedot
  • sopimustiedot
  • lasku- ja maksutiedot

Tietoja säilytetään niin kauan, kuin se asiakassuhteen kannalta nähdään tarpeelliseksi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Lisäksi tietoja voidaan kerätä julkisesti saatavilla olevista tietolähteistä lain sallimissa rajoissa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja luovutetaan tarpeen vaatiessa alihankkijoille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

11. Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä. Ne ovat käyttäjän tietokoneella säilytettäviä pieniä tekstitiedostoja, joilla voidaan parantaa sivun käyttökokemusta ja kerätä tietoja sivulla kävijöistä. Evästeet eivät tuo ilmi käyttäjän henkilöllisyyttä. Sivuston käyttäjällä on mahdollista kytkeä evästeet pois käytöstä selaimen asetuksista.

Sivustolla on käytössä kolmannen osapuolen sivustoanalytiikka- ja markkinointijärjestelmä (Google Analytics). Järjestelmä kerää kävijöistä evästeiden avulla tietoa, jota ei kuitenkaan käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen, vaan kotisivujen ja palveluiden kehittämiseen. Google Analytics välittää ja säilyttää tiedot omalla palvelimellaan.

OlEMME MUUTTANEET!

Uusi pesulamme on valmistunut osoitteeseen Pienen Neulamäentie 13, 70800 Kuopio. Kuninkaankadun myymälä jatkaa toimintaa normaalisti, palvellen arkisin klo 9-17.