Vaihtomatot – Suunniteltu sinun yrityksesi tarpeisiin

Vaivattomat vaihtomatot ovat helpottaneet asiakkaidemme siivousta jo yli 30 vuotta. Joustava vaihtomattopalvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille, sillä palvelupaketit räätälöidään aina vastaamaan sinun yrityksesi tarpeita. Vuokrattava vaihtomatto on helppo tapa lisätä siisteyttä ja viihtyvyyttä sekä vähentää siivoustarvetta.

Vuokramatto – Matto josta sinun ei tarvitse huolehtia

Vuokrattava vaihtomatto on helppo tapa lisätä siisteyttä ja viihtyvyyttä sekä vähentää siivoustarvetta.

Hyvä matto näyttää ja tuntuu hyvältä! Oikeankokoinen matto pysyy tukevasti paikallaan ja estää lian kulkeutumisen. Pitävä nitriilikumipohja ei päästä vettä läpi, joten lattiat pysyvät kuivina pahimmilla kurakeleilläkin. Matoissamme on laadukas lämpövärjätty high twist kierrenukka, joka varmistaa erinomaisen puhtaanapitokyvyn.

Säännöllisesti vaihdettava vuokramatto pitää tilan puhtaana ja viihtyisänä. Pitkäikäinen, kulutusta ja pesua kestävä vuokramatto on myös ekologinen valinta.

Vaihdamme matot säännöllisesti puhtaisiin valitsemallasi vaihtovälillä, matot ovat jatkuvasti käytössäsi ilman katkoja. Helppoa ja siistiä!

Koska et omista mattoa, on muutoksien teko helppoa. Koko- ja vaihtovälimuutokset onnistuvat joustavasti tarpeittesi mukaan.

Sinimusta ja ruskean harmaa ovat värisekoitteita, jotka on suunniteltu kätkemään lika ja näyttämään edustavilta pitkään. Ne ovat vuokramattojen suosituimmat värimme ja niissä on tarjolla eniten kokoja. Punainen matto tuo tilaan juhlavuutta ja värin avulla voit sitoa tilan sisustuksen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Meiltä myös lasten tiloihin sopivat puuhamatot, siisteyden ja viihtyvyyden parantamiseksi sekä leikkien inspiraatioksi.

Koot ja värit

Leveys Pituus Värit
85 cm 75 cm Ruskea
85 cm 150 cm Ruskea, sininen, punainen
85 cm 300 cm Ruskea, sininen, punainen
115 cm 200 cm Ruskea, sininen, punainen
115cm 240 cm Ruskea, sininen
150 cm 250 cm Sininen
150cm 300 cm Ruskea

Hintaan vaikuttavat mattojen määrä, koko sekä vaihtovälin pituus.

Vuokramatto on edullinen valinta eikä sido pääomaa. Vuokraan sisältyy maton käyttö, kuljetukset, pesut ja vaihdot. Ota yhteyttä ja pyydä tarpeisiisi sopiva tarjous!

Jätä tarjouspyyntö

Logomatot – Yksilöllisyyttä ja erinomaista puhtaanapitokykyä

Logomatto auttaa pitämään tilat puhtaina, sekä tuo yrityksesi logon esiin toimien samalla yritysilmeen vahvistajana.

Yksilöllisellä matolla markkinoit ja herätät tunnetta, sekä yhtenäistät yrityksesi sisustusta, luoden ainutlaatuisen tunnelman yrityksesi tiloihin. Yksilöllinen matto herättää huomiota ja sitoo tilan yhteen. Matto toivottaa tervetulleeksi ja auttaa ohjaamaan oikeaan paikkaan.

Tehdään matto yrityksesi logolla, tai suunnitellaan teille oma design. Maton suunnittelussa sinä päätät, millaisen maton haluat. Yrityksen logo matossa on varma valinta, mutta matoilla voit myös herättää huomiota,  ohjata ja opastaa, toivottaa tervetulleeksi tai muistuttaa toimintatavoista.