Teollisuuspyyhkeet

Putseri konepyyhe – siisti, käytännöllinen sekä ympäristöystävällinen valinta

Vähennä roskan määrää nopeasti –  tulevaisuutta ja luontoa ajatellen

Putseri konepyyhe on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön teollisuuden, konepajojen ja korjaamoiden tarpeisiin. Takaa työsi sujuvuus ja säilytä ympäristö siistinä.

Käyttämällä putserijärjestelmää vähennät työpaikalla syntyvän paperiroskan määrää. Paperin käyttö öljynpyyhinnässä tuottaa jatkuvasti ongelmallista jätettä, kun taas käytetyn putserin saat kätevästi pesuun ja kiertoon. Putserijärjestelmällä helpotat jätetaakkaa ja pienennät hiilijalanjälkeä.

Putserin imukyky on 5-6 paperiarkkia ja yksi putseri kestää n. 20 pesukertaa ja uudelleen käyttöä.

THINK
GREEN!

Miksi valita putseri paperi- ja kerta­käyttö­pyyhkeiden sijaan?

Paperi- ja kertakäyttöpyyhkeiden valmistuksessa tarvitaan jatkuvasti energiaa ja materiaaleja. Vaarallisten, myrkyllisten ja ympäristölle haitallisten aineiden pyyhintä ja imeytys ei hävitä itse kemikaalia. Kertakäyttöliinat voivat muuttua ongelmajätteeksi tietyissä tapauksissa, jolloin niille tarvitaan asianmukainen hävitystapa.

Putserien pesu nykyaikaisilla pesukoneilla ja sähköisellä pesuainejärjestelmällä pienentävät kokonaisenergian kulutusta tuotteen eliniän ajan.

Öljyn imeytysmatto – Imeytysmattojen käyttö vähentää siivouksen määrää ja nopeuttaa työntekoa.

Imeytysmatto on kehitetty ammattikäyttöön, ja on erittäin tehokas öljyn ja öljypohjaisten aineiden imeyttämiseen. Vähänukkainen, imukykyinen ja kestävä matto sopii useisiin käyttötarkoituksiin teollisuudessa, auto- ja huoltokorjaamoissa sekä kuljetusliikkeissä ym. Imeytysmatto pienentää jätekustannuksia sekä on ekologinen ja vastuullinen tapa torjua öljyvahingot. Toimitamme puhtaat matot ja viemme likaiset sovitun palvelukierron mukaan.

Käyttökohteet: Huoltopaikat, Öljytynnyreiden lähellä, koneiden alustat, metsäkoneet, kilpa-autoilu ja huoltotehtävät joissa öljyvahingot ovat mahdollisia.

Ominaisuudet:

  • Koko: 58 cm x 75 cm
  • Imukyky n. 3 l
  • Materiaali
    • Sisällys: polypropeeni / viskoosi
    • Päällys 65 % polyesteri 35% puuvilla