Räätälöidään yhdessä sinun yrityksellesi sopiva työvaatepalvelu

Siisti ja toimiva työvaate on yrityksesi käyntikortti. Laatupesulta saat kokonaisvaltaista, kaiken kokoisille yrityksille ja monille toimialoille suunnattua työvaatehuoltoa. Vuokraa, pesetä tai osta meiltä yrityksellesi sopivat työvaatteet. Hoidamme puolestasi pesut, huollot, kuljetukset ja varastoinnit. Oikeanlaisella pesulla ja huollolla varmistamme työvaatteiden siisteyden ja suojausominaisuuksien säilymisen.

10 askeleen huoltopalveluumme kuuluu:

  1. Tarvekartoitus
  2. Mittamuutokset
  3. Merkkaukset; sirut, nimet, logot
  4. Pesu
  5. Korjaus
  6. Viimeistely ja laadun tarkistus
  7. Pakkaus
  8. Vaatteen pesukertojen seuranta
  9. Kuljetus ja kaapitus
  10. Varastointi

Kartoitus, suunnittelu

Kartoitamme ja suunnittelemme juuri Sinun yrityksellesi sopivan työvaatepalvelun

Hankinta ja varastointi

Osta tai vuokraa meiltä työntekijöillesi sopivat työvaatteet, hoidamme myös varastoinnin puolestasi

Toimitus ja nouto

Toimitamme ja noudamme vaatteet sovittuna päivänä sekä huolehdimme käytöstä poistettujen vaatteiden loppuhävityksestä

Pesu ja huolto

Pesemme ja huollamme yrityksesi työvaatteet, palveluihimme kuuluu myös korjausompelupalvelu

Työvaatteiden pesu

Hiki, öljy, muste tai pikitahra? Pesemme kaikenlaiset työvaatteet kauluspaidoista haalareihin sovitulla laatutasolla. Haluamme varmistaa asiakkaillemme puhtaat ja toimivat työvaatteet. Puhtaus ja hygienia takaavat sekä asiakkaiden, että työntekijöiden turvallisuuden ja ovat tärkeä osa yrityksesi toimintaa.

Työvaatteiden vuokraus

Vastaamme työvaatteiden hankinnasta ja hoidosta – joustavasti, vaivattomasti ja taloudellisesti. Työvaatevuokraus ei sido yrityksesi pääomaa, kustannukset ovat ennalta suunniteltavissa, budjetoitavissa ja seurattavissa. Huolehdimme vaatteiden uusimisen puolestanne.

Etsimme teille kriteereihinne sopivat vaatteet eri työvaatevalmistajien mallistoista tai voimme yhdessä suunnitella teille yksilölliset vaatteet ja teettää ne kotimaisella valmistajalla.

Meille on tärkeää, että asiakkaalla on tarpeisiinsa sopivat ja laadukkaat vaatteet sekä työvaatehuolto sujuu helposti ja joustavasti.

Suoja- ja huomiovaatteet

Suojavaatteet ovat tärkeässä roolissa päivittäisessä työturvallisuudessa suojaamaan henkilöä. Oikealla suojavaatteella voidaan suojautua tulelta, kipinöiltä, sähköltä tai kemikaaleilta. Useat mallistovaihtoehdot auttavat mukavimman ja sopivimman suojavaatteen valinnassa. Tarvittava suojavaatetus valitaan asiakkaan riskianalyysin avulla. Suojavaatteemme vastaavat EU:n henkilösuojaindirektiivin vaatimuksia.

Vaatteiden pesuseuranta

Ovatpa työvaatteenne omia tai vuokrattuja, niille asetetut vaatimukset ovat samoja. Tarjoamme yksilöityä pesukertojen seurantaa vaatteille. Pesukertojen määrää seuraamalla voimme vaihtaa uuden vaatteen riittävän ajoissa vaatteen ominaisuuksien säilyttämiseksi, huomiovaatteissa näkyvyyden takaamiseksi ja suojavaatteissa suojaominaisuuksien säilyttämiseksi.

Käytännöllinen kaappijärjestelmä

Voit valita yrityksellesi myös työvaatteiden kaapituksen. Kaappijärjestelmä on osa toimivaa työvaatehuoltoa, yksilöidyt lokerot helpottavat ja nopeuttavat käyttäjää koska työasut odottavat lokerossa valmiina käyttäjäänsä.

Halutessasi voit valita kaapit joko vuokralle tai sopia kaapituksen omiin lokerokaappeihinne, järjestämme myös likaisille vaatteille oman palautuspisteen. Parhaimmillaan työvaatehuolto pyörii huomaamattasi!